MOGU I BEZ NJEGA

Kramarić se sigurno nije nadao ovakvom statusu u Leicesteru!

30.04.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Leicester City serijom od četiri pobjede pobjegao je sa samog dna Premiershipa, no sve to bez učinka i mnogo minutaže Andreja Kramarića koji je tijekom zime doveden kao spasitelj iz Rijeke...

Hrvatski 23-godišnji napadač imao je fantastičnu polusezonu u dresu Rijeke i za njegove usluge bili su zainteresirani neki od najvećih klubova u Europi ove zime. No, on se odlučio preći u Leicester City, smatrajući da će uz pristojnu plaću zasigurno imati i pristojnu minutažu.

Na Kramarićevu žalost, to se nije dogodilo. Kod trenera Nigela Pearsona nije se uspio izboriti za standardno mjesto u ekipi, a nakon golova protiv Arsenala i Aston Ville u veljači, učinak našeg reprezentativca potpuno je posljednjih mjeseci izostao.

Leicester ga je doveo kao spasitelja, ali čini se da je Pearson na kraju odlučio klub spasiti bez pomoći Kramarića. Naime, u posljednjih šest utakmica Andrej triput nije uopće ulazio u igru s klupe, dvaput je ušao tek u završnici i samo je jednom igrao od prve minute. Leicester je svejedno nanizao četiri pobjede i iščupao se s dna ljestvice.

S obzirom na čak 21 gol ove jeseni u MAXtv Prvoj ligi, ovako slabe brojke i slabu minutažu Kramarića u Premiershipu malotko je od ljubitelja nogometa u Hrvatskoj očekivao. No, ako 'lisice' opstanu što je sve izglednije, Andrej će imati priliku proći ljetne pripreme s ostatkom momčadi pa onda možda i Pearson promijeni mišljenje o njemu i počne mu davati više prilika...