nije laka odluka

Kramariću se smiješi najveći, ali i najopasniji transfer u karijeri?

17.06.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Sportske novosti, kao i neki njemački mediji tvrde da je Bayern zainteresiran za dovođenje Andreja Kramarića iz Hoffenheima, ali bi mu namijenio tek ulogu zamjenika Roberta Lewandowskog...

Naš 25-godišnji napadač imao je odličnu sezonu u kojoj je zabio 18 golova i upisao osam asistencija, a Hoffenheim je izborio kvalifikacije za Ligu prvaka, što je bilo jedno od najvećih iznenađenja u Bundesligi.

Kramarićeve dobre igre nisu prošle nezapaženo, a Sportske novosti kao i neki njemački mediji spominju interes Bayerna za njegove usluge. Naime, upravo protiv Bavaraca postigao je Andrej fantastičan pogodak u travnju za pobjedu 1:0 s kojim je skrenuo pažnju na sebe, no kada bi se taj posao ostvario, to ne samo što bi bio najveći, već i najopasniji transfer u karijeri hrvatskog reprezentativca.

Andrej Kramarić u Hoffenheimu Autor: YouTube

Naime, Bayern ga želi tek kao zamjenika Roberta Lewandowskog, što bi sigurno bila bolje plaćena uloga od bilo kakve u Hoffenheimu, ali moglo bi mu se dogoditi isto što i u Leicesteru, da potpuno izgubi mjesto na travnjaku uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji sljedeće godine.

Bayernu se jako sviđaju nogometaši Hoffenheima pa se interesira i za Niklasa Sülea te Sebastiana Rudyja, a što će od toga biti realizirano ostaje tek za vidjeti...