ništa nije skrivao

Legendarni škotski reprezentativac se nakon poraza od Češke dotaknuo i Hrvatske te iskreno priznao što priželjkuje u drugom kolu

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 15.06.2021 06:31
  • Objavljeno 15.06.2021 u 06:31
Bionic
Reading

Darren Fletcher iskreno je priznao da će navijati za Češku koju je zamolio da pobijedi Hrvatsku u drugom kolu

Odigrano je prvo kolo skupine D Europskog prvenstva. Hrvatska je izgubila 1:0 od Engleske, dok je Češka s 2:0 slavila kod Škotske. Upravo su Česi, koji su sada prvi u skupini, idući protivnik Hrvatske, a ta utakmica je na rasporedu u petak, 18. lipnja, u 18 sati.

Česi na Hrvatsku dolaze ohrabreni pobjedom protiv Škotske u kojoj se istaknuo Patrik Schick koji je zabio oba gola svoje momčadi. Mrežu je prvi puta zatresao u 42. minuti, a drugi puta 10 minuta kasnije. Taj drugi gol ostat će posebno upamćen u povijesnim knjigama jer ga je zabio s centra o čemu možete pročitati OVDJE.

Škotska je pak priželjkivala pobjedu na svojem Hampden Parku, a poraz u prvom kolu im je poremetio planove. Legendarni igrač Manchester Uniteda i škotske nogometne reprezentacije Darren Fletcher otvoreno je priznao da će u susretu Češke i Hrvatske iz sveg glasa navijati za protivnike Vatrenih.

  • +26
Trening Hrvatske u Rovinju, 14. lipnja 2021. Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

'Sada nam je potrebna usluga Češke u utakmici s Hrvatskom i zato ćemo navijati za njih. Češka je solidna ekipa, a Schick im daje pravu kvalitetu', rekao je Fletcher za BBC One.

Nakon prvog kola Češka je prva s tri boda i gol razlikom plus dva, a slijedi Engleska koja također ima tri boda, ali i gol manje od Čeha. Hrvatska je treća, a Škotska četvrta. Nadamo se pobjedi nad Češkom i promjeni ove situacije u petak.

  • +8
Škotska - Češka, 1. kolo Eura 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL