I DALJE NA VRHU

Leicester našao novog junaka: Bajka se nastavlja!

29.02.2016 u 12:31

Bionic
Reading

Teškom pobjedom protiv Norwicha Ranierijeve 'lisice' ostale su na vrhu Premiershipa, a Leonardo Ulloa u drugi je plan uspio gurnuti Mahreza i Vardyja te tako postati novi klupski heroj...

Leicester je možda nesretno izgubio od Arsenala primljenim golom u posljednjem napadu, ali vratilo mu se to ove subote. Minimalnu pobjedu kod kuće protiv Norwicha osigurale su 'lisice' pogotkom tek u 89. minuti koja ih je zadržala na dva boda prednosti ispred Tottenhama.

Ovaj put junaci nisu bili niti Vardy niti Mahrez, već Leonardo Ulloa koji se našao na pravom mjestu i zabio pogodak iz blizine.

'Sretan sam jer uvijek želim pomoći ekipi. Nekad to mogu napraviti golovima, nekad napornim radom. Veseo sam zbog tri boda nakon poraza od Arsenala, što je bilo vrlo važno,' izjavio je 29-godišnji Argentinac nakon susreta, a slaže se i trener Claudio Ranieri:

'Ne možete uvijek dobro igrati. Odmah bih potpisao 11 pobjeda do kraja prvenstva u utakmicama u kojima nećemo igrati dobro. Sada je važno samo osvajati bodove.'

Leicester već u utorak dočekuje West Bromwich i mora pobijediti ako želi ostati na vrhu. Zatim u subotu gostuje kod Watforda, a onda tjedan kasnije dočekuje Newcastle.