gospodin

Leko: Skidam kapu Dinamu, zasluženo su prvaci. Sretni smo svi mi rođeni ovdje

30.04.2023 u 21:19

Bionic
Reading

Trener Hajduka Ivan Leko nakon susreta vrlo je staloženo prokomentirao derbi s Dinamov, sagledao aktualni trenutak splitskog kluba i posebno pohvalio navijače

'Istina je da rezultat nije onakav kakvog smo željeli. Pripremali smo se za pobjedu. Nisam nezadovoljan, bili smo stabilni i korektni. Obrana je bila sigurno najbolja u zadnjih par utakmica. U napadu smo kreirali malo, ali sve što smo uspjeli su bile dobre prilike. šteta da iz njih nismo zabili gol', rekao je Leko koji je čestitao igračima na ozbiljnosti, fokusu i mirnoći, a onda se osvrnuo na navijače.

Hvala navijačima što su došli i podržali nas danas. Bili su s nama do kraja. Imamo 12 bodova zaostatka i pun stadion i ovakvu podršku. Moramo svi biti sretni što smo tu rođeni. Energija koju nam prenose navijali je fantastična. Lijepo je doći i to vidjeti. Nisam to do sada htio često isticati da mi ne kažu da skupljam jeftine bodove', naglasio je Hajdukov strateg.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Uslijedile su iskrene čestitke protivniku:

'Čestitam Dinamu i na današnjoj utakmici. Zasluženo su prvaci, kapa dolje. Mi nastavljamo dalje imamo jako dobre međuljudske odnose, svi daju sve od sebe i to je dobra baza za dalje. Pred nama je još utakmica, ali i finale kupa. Rast ćemo do tada i dati sve od sebe za osvojimo trofej. Nije to utješna nagrada. Osvajanje kupa i drugo mjesto...Iako je bolje biti deseti nego drugi, činjenica je da Hajduk nije puno puta bio ni drugi. Trofej je trofej, učinit ćemo sve da osvojimo kup', rekao je Ivan Leko.

  • +14
Dinamova proslava naslova prvaka na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL
  • +26
32. kolo SuperSport HNL-a: Hajduk - Dinamo, 30.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL
  • +48
Zagrijavanje za derbi Hajduk - Dinamo, 30.4.2023. Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport