SVE ZA NAVIJAČE

Lijepa gesta! Ovaj trener nije škrtica!

04.03.2014 u 12:45

Bionic
Reading

Chris Hargreaves, menadžer engleskog četvrtoligaša Torquay Uniteda, odlučio je platiti piće baš svakom navijaču koji je u subotu bodrio momčad na ligaškom gostovanju kod Hartlepoola

Torquay United je klub iz jugozapadnog dijela Engleske, u kojem je relativno malo klubova, tako da vjerne navijače koji žele pratiti svoje ljubimce na gostujućim utakmicama u pravilu čekaju dugačka putovanja.

Tako je bilo i u subotu, kada je skupina od 91 navijača prevalila oko 600 kilometara kako bi pratila gostujući ogled kod Hartlepoola. I još 600 kilometara natrag kući. Vidjeli su poraz 3:0 svoje momčadi koja je zadnja na ljestvici i prijeti još ispadanje u peti razred.


Torquay United možda baš i nema dobru momčad, ali svakako ima menadžera velikog srca.

'Nekim navijačima sam dao 20 funti za piće na povratku kući. To je najmanje što sam mogao učiniti', rekao je Chris Hargreaves, koji sada planira baš svakom navijaču koji je bio na toj utakmici platiti piće i družiti se u lokalnom pubu u srijedu.

Dirljiva gesta 42-godišnjeg Chrisa Hargreavesa, bivšeg napadača Hull Cityja i West Bromwicha, koji je vođenje Torquay Uniteda preuzeo u siječnju ove godine.

Engleska 4. liga, 34. kolo
Hartlepool 3 0 Torquay
Strijelci
1:0 J. Barmby (31') 2:0 M. Harewood (64')
Sastavi
S. Flinders
S. Collins
D. Holden
J. Richards
C. Burgess
A. Monkhouse
S. Walton
J. Barmby (80' A. Sweeney)
B. Walker (79' L. Hawkins)
M. Harewood (82' J. Franks)
L. James
M. Poke
K. Nicholson
A. Downes
K. Pearce
A. O'Connor
B. Harding
D. Stevens (60' C. Cameron)
D. Lathrope
S. Goodwin
E. Showunmi (74' J. Stockley)
E. Benyon (74' J. Chapell)