u barceloni strahovali

Lionel Messi ima spreman odgovor na nemoralnu ponudu ManCityja

21.08.2017 u 11:33

Bionic
Reading

Argentinski nogometni genijalac Lionel Messi u nedjelju je bio tema brojnih otočkih medija koji su prenijeli informaciju da će Manchester City doći u Barcelonu s 300 milijuna eura

Naime otočki mediji raspisali su se da će Manchester City aktivirati otkupnu klauzulu i s 300 milijuna eura krenuti po Lionela Messija.

Ono na čemu su Guardiola i čelnici Cityja također gajili nadu u mogući uspjeh pregovora jest činjenica da Messi još nije produžio ugovor s Barcom.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Također, špekuliralo se da je nezadovoljan načinom na koji Josep Maria Bartomeu vodi klub, odnosno što donosi krive procjene pri dovođenju igrača, te da je nezadovoljan prodajom Neymara.

Međutim, kako je u ponedjeljak na svom profilu na Twitteru objavio Guillem Balague, novinar uglednog SkySporta i čovjek koji je jako dobro upućen u zbivanja u katalonskom klubu, u Barceloni razloga za strah ipak - nema.

'Messi nije potpisao ugovor s Barcelonom, ali je sve dogovoreno i potpisat će ga vrlo brzo.'

Znači, Argentinac će ostati tek želja Manchester Cityja, a koju će si njegovi bogati vlasnici moći eventualno priuštiti tek 2021. godine, dokad će vrijediti novi ugovor.