bez njega ne ide

Luka Modrić napokon može odahnuti, a Carlo Ancelotti ga vraća u prvih 11 Real Madrida

30.10.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Kapetan 'vatrenih' Luka Modrić (38) kreirao je veliku pobjedu Reala u gostima kod Barcelone (2:1), a trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti nije skrivao oduševljenje njegovom igrom

Podsjetimo, Luka Modrić (38) je u igru ušao u 63. minuti El Clasica i pokrenuo igru Reala. U 92. minuti je Modrić asistirao Judeu Bellinghamu za drugi gol i pobjedu 2:1.

'Luka Modrić? Promijenio je utakmicu, apsolutno. Držao je loptu i sve kontrolirao. Promijenio je utakmicu', komentirao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti nakon utakmice igru kapetana 'vatrenih'.

Španjolski mediji i nogometni analitičari hvale Luku Modrića koji je od početka sezone zapostavljen na klupi Reala jer su prednost dobili mlađi igrači koji su budućnost ove momčadi. Modrić se teško miri s novom ulogom, nije zadovoljan i to ne krije, a sad je jasno će mu u tjednima koji dolaze Carlo Ancelotti jednostavno morati dati više minuta na terenu.

  • +21
Barcelona - Real Madrid 1:2 Izvor: Profimedia / Autor: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Da, Luka Modrić vraća se u prvih 11 Real Madrida, ali samo zato jer se ozlijedio Aurelien Tchouameni (23). Mladi francuski veznjak ima ozbiljnih problema s ozljedom stopala, a mediji bliski 'kraljevskom' klubu navode kako ga čeka pauza od najmanje šest tjedana.

Do reprezentativne pauze Real čekaju tri domaće utakmice, u prvenstvu protiv Rayo Vallecana i Valencije te u Ligi prvaka protiv Brage, a španjolski mediji navode kako će u tim susretima Modrić gotovo sigurno krenuti od prve minute.

Standings provided by Sofascore