POtvrdio fabrizio romano

Luka Modrić potpisao novi ugovor s Real Madridom

06.06.2024 u 08:29

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije u subotu je osvojio novi naslov prvaka Europe s madridskim klubom, a danaas je produljio ugovor na još jednu sezonu, do lipnja 2025.

Kao što se i očekivalo od prošlog tjedna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije potpisao je novi ugovor s europskim prvakom Real Madridom.

Luka Modrić ostaje u Madridu još jednu sezonu; potpisao je do lipnja 2025. To znači da će za madridski klub igrati s 39 godina na leđima, duboko u 40.

Vijest donosi poznati insajder Fabrizio Romano, ali ona je de facto potvrđena prošle nedjelje, dan nakon što je Real Madrid osvojio 15. naslov Lige prvaka, kada je predsjednik Florentino Perez rekao kako Modrić ostaje. Ugovor je potpisan, čeka se samo službena potvrda.

Modrić je u Madrid došao 2012. iz Tottenhama, a u posljednjih 12 godina postao je legenda kluba. Sudjelovao je u osvajanju čak šest europskih kruna i ukupno 26 trofeja. Osvajao je apsolutno sve; od Lige prvaka preko La Lige, Kupa kralja do europskih i španjolskih superkupova i svjetskih klupskih prvenstava. Prije šest godina, dakako, osvojio je i Ballon d'Or kao igrač Madrida.