DVOBOJ NA MAKSIMIRU

Majstorija Kramarića, Rijeka sredila 'lokose'

19.12.2013 u 20:03

  • +5

MAXtv 1. HNL, 17. kolo, NK Lokomotiva - HNK Rijeka

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović

Bionic
Reading

U zaostaloj utakmici 17. kola MAXtv prve lige Rijeka je na Maksimiru, pred petstotinjak gledatelja, svladala Lokomotivu s 2:0

Prije utakmice Lokomotiva je doživjela šok, jer je trener Tomislav Ivković najavio odlazak. On je bio na klupi u ovom susretu no nije se uspio oprostiti s pobjedom. Rijeka je bila bolja te je zasluženo uzela cijeli plijen, bodovno se izjednačila s Hajdukom na drugoj poziciji te joj sada vodeći Dinamo bježi pet bodova.

Nije tu bilo neke velike igre i pravih prilika, ali gosti su znali kako da dođu do pogotka. U prvom dijelu, u 36. minuti, zabio je Kvržić koji je neometan pogodio suprotni donji kut nemoćnog Šarlije.

Lokomotiva - Rijeka 0:1, strijelac Kvržić


Pitanje pobjednika riješilo se u nastavku. U 63. minuti nakon ubačaja Bertoša, lopta je preletjela domaćeg braniča, primirio ju je Kramarić i zatim hladnokrvno zatresao mrežu za 0:2. Majstorija koja nas je podsjetila na Davora Šukera iz najboljih dana.

Lokomotiva - Rijeka 0:2, strijelac Kramarić


Do kraja susreta Lokomotiva nije imala snage ozbiljnije pritisnuti Rijeku koja je mogla slaviti i uvjerljivije da Šarlija nije skinuo zicer Krstanoviću.

Sažetak prvog poluvremena
Sažetak drugog poluvremena