kvalifikacije za euro u-21

'Mali vatreni' još su uvijek u igri za plasman na Euro, ali više ne ovise samo o sebi: Trebamo pobijediti i to sa što većom razlikom...

07.06.2022 u 20:09

Bionic
Reading

Hrvatska U-21 reprezentacija sutra gostuje Estoniji, a utakmica počinje u 18 sati, s tim da treba naglasiti kako Estonija U-21 kroz sve dosadašnje utakmice u skupini nije osvojila niti jedan bod, a nije postigla ni jedan gol

U svakom slučaju Hrvatskoj U-21 treba pobjeda, ali možda ni ona neće biti dovoljna za prvo mjesto i direktni plasman na Euro. Trenutačno Norveška U-21 ima bod manje, ali i dvije utakmice do kraja kvalifikacija. Norveška U-21 nakon ove utakmice Estonaca i Hrvata gostuje kod Finske U-21 i potom igra domaći ogled protiv Azerbajdžana U-21.

'Prva dva dana su bila dosta teška nakon poraza od Norveške. Puno nas je to pogodilo. Bili smo ljuti i razočarani što smo prokockali jednu veliku priliku, pogotovo jer smo vodili do 91. minute 2:1. Ali, nažalost se poraz dogodio iako nije trebao. No, znamo da imamo kvalitetu. Napravili smo analizu nakon svega i bit ćemo pravi kod Estonije', rekao je prvi golman hrvatske U-21 reprezentacije Dominik Kotarski.

'Spremni smo za utakmicu protiv Estonije. Moramo pobijediti kako bi osigurali drugo mjesto, a možda i prvo. To ćemo saznati poslije jer suparnici igraju kasnije, ali ne zamaramo se s tim. Gledamo samo nas i važno je da dobijemo i sa što većom razlikom jer bi i to moglo imati utjecaja na kraju. Još uvijek se nadamo kako možemo kao prvoplasirani prema Euru, a ne kroz dodatne kvalifikacije', poručio je David Čolina.

Realno, Hrvatska je ogroman favorit protiv Estonije, koja ima devet poraza i gol-razliku 0:28.