ovo nismo očekivali

Mario Carević napušta klupu Šibenika, no ostaje u SHNL-u?

10.10.2024 u 14:03

Bionic
Reading

Iako vijest još nije službeno potvrđena, uskoro se očekuje službena objava

Mario Carević više nije trener Šibenika. Iako vijest još nije službena, očekuje se potvrda sporazumnog raskida ugovora između Carevića i kluba.

Carević je preuzeo klupu Šibenika u ljeto 2023. godine te je uspio vratiti 'Narančaste' u prvu ligu. Međutim, sada dolazi do razlaza, čime završava njegov kratki mandat na klupi Šibenika. Ove sezone Šibenčani su ostvarili 11 bodova u devet utakmica te trenutno zauzimaju peto mjesto u SHNL-u.

  • +30
Hajduk - Šibenik (6.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Odluka o raskidu ugovora dolazi nakon teškog poraza od Hajduka u zadnjem kolu od 4:0, no izuzev toga Šibenik je pod vodstvom Carevića igrao dobar nogomet. Samim time, ova odluka dolazi iznenadno na šok svih navijača 'Narančastih'.

Navodno je Mario Carević već pronašao novi trenerski angažman i preuzet će klupu Gorice, gdje će naslijediti nedavno otpuštenog Rajka Vidovića. Ako se ova informacija pokaže točnom, Carević će brzo nastaviti svoju trenersku karijeru nakon što je napustio Šibenik, što ukazuje na veliko povjerenje koje uživa u nogometnim krugovima. Gorica će pod njegovim vodstvom tražiti novi zamah u sezoni.

Uskoro saznajemo više detalja...

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore