nevjerojatno

Erik ten Hag u stilu Donalda Trumpa podigao zid oko terena za trening...

10.10.2024 u 13:27

Bionic
Reading

Menadžer Manchester Uniteda, Erik ten Hag, dao je izgraditi ogroman zid vrijedan 200.000 funti u Carringtonu kako bi treninzi njegove momčadi ostali tajni.

Ten Hagova budućnost u klubu postala je neizvjesna uslijed najgoreg starta Uniteda u Premier ligi, s osvojenih samo osam bodova u prvih sedam utakmica. Unatoč lošem početku, nizozemski stručnjak (54) nastavlja naporno raditi, pazeći na svaki detalj kako bi osigurao uspjeh momčadi, kako na terenu tako i izvan njega.

Prema izvještaju The Maila, bivši trener Ajaxa inzistirao je na izgradnji zida kako bi sakrio treninge svoje momčadi od znatiželjnih pogleda i zaštitio ih od vremenskih uvjeta. Zid je podignut prije dva tjedna, nakon što je upravitelj požara dao odobrenje.

  • +3
Manchester United - Tottenham, 29.09.2024. Izvor: Profimedia / Autor: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Ovaj potez podsjeća na sličan potez njegovog sunarodnjaka, Louisa van Gaala, koji je 2015. godine, dok je bio na čelu Uniteda, naručio postavljanje vjetrobranskih štitnika u Carringtonu.

Međutim, cijena zida izazvala je komentare među klupskim osobljem, osobito nakon što je vlasnik kluba, Ineos, uveo stroge mjere štednje. Među promjenama bilo je i otpuštanje 250 zaposlenika kluba.

Šef Uniteda, Sir Jim Ratcliffe, prisustvovao je sastanku u utorak na kojem se raspravljalo o budućnosti Ten Haga. Sastanak, koji je trajao sedam sati, uključivao je i Sir Davea Brailsforda, sportskog direktora Ineos Sportsa, te Dana Ashwortha, sportskog direktora Uniteda. Iako su razgovori bili intenzivni, Ratcliffe nije dao nikakvu naznaku o budućem statusu Ten Haga, napustivši sastanak kroz stražnji izlaz.

Navijači tako i dalje ostaju u neizvjesnosti hoće li Ten Hag predvoditi momčad u sljedećem susretu protiv Brentforda na Old Traffordu, koji se igra nakon reprezentativne stanke 19. listopada.

Standings provided by Sofascore