tko tu koga?

Mario Mandžukić ponovno u centru pažnje; čelnici Juventusa na njemu pokušavaju zaraditi što više novca

09.11.2019 u 14:11

Bionic
Reading

Da Mario Mandžukić odlazi i Juventusa više niti nije vijest. Pitanje je samo gdje će i za koliko novac hrvatski napadač otići ove zime. I vodeći ljudi 'stare dame' jedva čekaju da ga isprate iz Torina, ali u isto vrijeme na njemu žele 'dići' lovu. Sad imaju novi plan...

Navodno je Mario Mandžukić već ranije sve dogovorio s Manchester Unitedom i s prvim danima zimskog prijelaznog roka trebao bi potpisati za momčad s Old Trafforda. Pristao je hrvatski napadač i na dvostruko manju plaću, samo da što prije ode iz Torina, što dalje od Juventusa gdje je preko noći postao višak.

No, čini se kako njegov transfer ne može proći bez problema. Naime, sada su se čelnici Juventusa dosjetili kako bi Mandžu mogli uklopiti u trgovinu kojom bi iz Uniteda vratili 'odbjeglog' Paula Pogbu!

Talijanski mediji tvrde kako 'stara dama' želi pojačati vezni red u pohodu na Ligu prvaka, a prva želja u zimskom prelaznom roku će biti baš Paul Pogba. Francuz ne skriva da želi napustiti Old Trafford jer situacija u Unitedu nije baš onakva kako se nadao kada se vratio u klub. Podsjetimo, u ljeto 2016. godine Pogba je iz Juventusa stigao na Old Trafford za čak 105 milijuna eura...

  • +12
Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

La Gazzetta dello Sport piše da je Juventus već spremio ponudu za Pogbu i da će ga pokušati dovesti u siječnju. Ponudit će oko 50 milijuna eura 'u gotovini', te jednog (a možda i dvojicu!) od igrača iz svoje momčadi, a United će moći birati između četvorice igrača.

Navodno bi u posao oko transfera Paula Pogbe trebali biti uključeni - Mario Mandžukić, Emre Can, Blaise Matuidi i/ili Daniele Rugani. Početkom siječnja Juventus će poslati službenu ponudu i bit će zanimljivo vidjeti noće li će United pristati na takvu 'trampu'.