dinamova 'desetka'

Martin Baturina ne skriva optimizam: Nije važno tko će zabiti, samo želimo pobijediti

26.08.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Jedan od najboljih u 3:0 pobjedi Dinama protiv Qarabaga u prvoj utakmici doigravanja za plasman u Ligu prvaka bio je Martin Baturina. Mlada zvijezda Dinama najavila je uzvrat koji je na rasporedu u srijedu od 18.45 sati u Bakuu

Sjajnu je utakmicu odigrao Martin Baturina, asistirao je Kulenoviću za 2:0, a u samoj je završnici mogao dokrajčiti Qarabag, no njegov je udarac 'zapeo' na vratnici.

Dinamo u Baku dolazi s tri gola prednosti, ali jasno je da utakmica neće biti nimalo lagana.

'Qarabag ima jako dobru momčad, možda taj visoki rezultat nije realan. Drago mi je da smo iskoristili situacije koje smo imali, mogao sam i ja zabiti gol. Nevistić nas je sjajno spašavao i nadam se kako ćemo potvrditi prolaz', kaže Martin Baturina koji iz utakmice u utakmicu dokazuje da je dostojan nositi 'desetku' na leđima.

  • +26
Dinamo odlazak za Baku 26.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Igra Baturina sjajno na startu sezone, ali još nije zabio... Možda mu se baš 'otvori' u srijedu...

'Nije nam važno tko će zabiti gol. Samo želimo pobijediti utakmice', kaže Dinamova 'desetka'. Uvjeren je da ovaj Dinamo ima snage za plasman u Ligu prvaka.

Martin Baturina uoči Qarabaga 26.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Marko Lukunic Pixsell

'Doveli smo sjajne igrače, to su izvrsni momci. Prošle su nam godine četiri prvotimca otišli u ovom dijelu sezone, nije nam bilo lako, ali smo izvukli. Znali smo da imamo kvalitetu', kaže Baturina koji se nada kako će 'okusiti' slast igranja Lige prvaka. Ove sezone je zajamčeno čak osam utakmica ako se Dinamo plasira:

'Ma da je i pet, šest utakmica, to je Liga prvaka, znamo koliko znači i ne treba nam dodatan motiv!', zaključio je Martin Baturina uoči puta za Baku.

  • +78
Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, kvalifikacije, 20.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek