JOŠ JEDNA OPERACIJA

Medicinsko čudo! Nema dijela lubanje, a želi opet u ring

Bionic
Reading

Član UFC-ove perolake kategorije Matt Grice ušao je u bitku života kada je u rujnu doživio tešku automobilsku nesreću, nakon čega je hitno stavljen na operacijski stol.

Taj je period za njegovu obitelj bio izuzetno stresan jer njegov je život visio o koncu, a ozbiljnost ozljede potvrđuje činjenica da su mu kirurzi morali odstraniti dio lubanje.

Danas, nekoliko mjeseci kasnije, Grice je prozvan hodajućim čudom jer ne samo da je preživio ovu stravičnu nesreću, već ga i čeka puni oporavak kada se sljedeći mjesec vrati pod nož kako bi mu se vratio dio lubanje koji fali.

'Probudio sam se, i nisam se sjećao da sam oženjen, niti da imam djecu. To me je potreslo, a tada su doveli nekoga kako bi mi sve objasnili, i pokazali slike. Sada se sjećam gotovo svega,' rekao je portalu MMAFighting.com, otkrivši da se same nesreće ne može sjetiti.


'Ne sjećam se toga uopće. Zabio se čovjek u moj auto s traga, velikom brzinom. Rekao je da su mu odvukli pažnju unuci, koji su srećom dobro. Mislim da je jedan ozljedio nos, no dobro su. Očito nije pazio, taj se semafor vidi na kilometar, kako se dogodilo da toliko dugo nije pazio, ne znam.'

Drastične mjere u operaciji napravljene su kako bi kirurg došao što prije do mozga, a nakon što je sve završilo, sestra mu je došla u sobu, pogledala u karton i poručila mu da je hodajuće čudo.

Grice se nada povratku borbama, a u policijskoj postaji, gdje je radio do nesreće, čekat će ga radno mjesto.