PREŽIVJELI PRITISAK

Mediji s Otoka: U Dinamu se sigurno čude kako su izgubili!

03.10.2014 u 09:12

  • +7

Celtic – Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Maximilian Nikelski

Bionic
Reading

I otočki mediji posvetili su dio medijskog prostora pobjedi Celtica nad Dinamom od 1:0. Svi slično rezoniraju, junak je domaći vratar Gordon, a gosti su se ispromašivali

Herald piše kako je vratar Gordon zaslužio bonus i više od toga i da je to bila slatka pobjeda. Novinar napominje kako će se u Dinamu sigurno čuditi kako su izgubili utakmicu, a Wilson je istaknut kao najopasniji čovjek na terenu. Za goste tvrdi da su bili brzi i okretni, ali su zakazali u završnici.

Daily Record slično rezonira i ističe da je domaća momčad imala dva junaka, uz već spomenutog vratara ističe strijelca jedinog gola Krisa Commonsa. Za Dinamo se piše kako je promašio previše izglednih prilika.

BBC u izvještaju govori o teško izborenoj Celticovoj pobjedi zahvaljujući vrataru Gordonu koji je imao par sjajnih intervencija te o velikoj borbi domaćih igrača koji su pronašli snage da izdrže pritisak dobrog Dinama.

The Scotsman piše kako je Celtic preživio puno opasnih trenutaka nakon što je poveo u ranoj fazi dvoboja. Taj medij smatra da je Dinamo ponajviše prijetio u drugih 45 minuta, ali da je Celtic izdržao juriš gostujućeg sastava.