AKO UOPĆE DOĐE

Među Hajdukovim navijačima stvorena je anti-Rebić klima; uvjerite se sami

14.08.2024 u 10:00

Bionic
Reading

Nema mira na Poljudu. Jer dva se dana nagađalo što će biti s Ivanom Perišićem, nakon što ga je trener Gattuso udaljio iz momčadi, a potom i izjavio kako ga je tražio dozvolu za odlazak iz kluba. No, sportski direktor Nikola Kalinić prekinuo je nagađanja i objavio kako je ugovor s Perišićem, uz obostranu odluku, prekinut

Naravno, nakon takvih stresova, jer od Perišića se očekivalo puno, iako je zasad davao (pre)malo, svima je jasno da Gattusu treba novi igrač u kadru. Pogotovo u ofenzivnom dijelu.

I zato je kao 'bomba' odjeknula priča kako je pred vratima Poljuda - Ante Rebić. Ovaj 30-godišnji krilni napadač trenutno je slobodan, jer Bešiktaš ga se odrekao ovog ljeta, pa ga neki vide u dresu Hajduka.

Navijači splitskog kluba uvjereni su da je to 'djelo' Nikole Kalinića, bivšeg hrvatskog reprezentativca, te svojevremeno Rebićevog suigrača u dresu Vatrenih. Međutim, navijači su okrenuli 'palac dolje' za Rebićev dolazak.

'Ova uprava i Kalinić baš žele sje**** Hajduk do kraja', 'Cirkus se nastavlja'; 'Pokraj juniora doprvaka Europe dovode stare rage. Pametnom dosta'; 'I sa Šurjakom se pregovara, a Vulić okljeva'.

Naravno, to nije sve.

'To se znalo, čim se prvi put objavilo da više nema klub. Hoće i on igrat za 1 euro ili će biti plaćen iz privatnog džepa? Nagradit će ga Kalinić sa 50-ak hiljada mjesečno. Ma što je to za Hajduk. Ima se - može se'.

U slučaju da Rebić dođe na Poljud postao bi treći bivši reprezentativac Hrvatske koji je napustio Vatrene zbog nesuglasica sa Zlatkom Dalićem. Podsjetimo, u Dalićevoj eri iz reprezentacije 'izletjeli' su baš Nikola Kalinić (na SP-u 2018. godine u Rusiji), potom i Marko Livaja, uoči Final Foura Lige nacija prošlog ljeta. S time da se u listopadu 2023. Livaja i sam zahvalio izborniku Daliću.

Ante Rebić pak 'prekrižen' je nakon Eura 2020 (op.a. igranog 2021. godine'.