ARGENTINAC OTVORENO

Messi se nije dao isprovocirati pitanjem o Ronaldu; evo kako je ušutkao novinara!

08.06.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Zvijezda Barcelone Leo Messi u intervju za ESPN pohvalio je zvijezdu Real Madrida Cristiana Ronalda nakon što je kraljevski klub obranio titulu prvaka Europe. Čak ga nije iz takta izbacilo pitanje o rivalitetu s Ronaldom...

U pobjedi 4:1 nad Juventusom Ronaldo je zabio dva gola te je tako još jednom potvrdio da je on najbolji nogometaš na svijetu. Misli li tako i Messi, jer ipak je Ronaldo njegov najveći sportski rival koji je ove sezone osvojio prvenstvo u Kupu prvaka?

'Uvijek sam govorio, a tako govori i Cristiano, kako mediji naše rivalstvo previše naglašavaju. Obojica pokušavamo dati najbolje od sebe i ništa više od toga. Ne zanima me što čujem s drugih strana i ne dajem tome mnogo važnosti. Cristiano Ronaldo je velik igrač koji ima puno kvaliteta i iz godine u godinu napreduje. Dakle on je jedan od najboljih na svijetu', kratko je kazao Messi koji krajem lipnja slavi 30. rođendan.

'Što se mene tiče, svake sezone pokušavam biti još bolji, a tako će biti i dalje. Željeli smo igrati novo finale Lige prvaka i osvojiti španjolsko prvenstvo, ali ovaj put nismo uspjeli', dodao je Messi te se nije dao isprovocirati pitanjem o lošoj sezoni koju je koliko-toliko spasio tek osvojeni španjolski kup.

Još je rekao kako se nada da će karijeru završiti u Barceloni iako ga gotovo svako ljeto mediji sele u neki drugi klub:

'Uvijek sam sanjao i oduvijek sam to želio. Želim završiti karijeru u Barceloni, ali vidjet ćemo što će se dogoditi', kazao je Messi koji bi za koji dan trebao produžiti ugovor s Barcom do 2022. godine.