GOST SPORTA NEDJELJOM

Mihael Mikić nije mogao biti direktniji: Ova selekcija igrača u Dinamu...

21.09.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Dinama, danas 44-godišnji Mihael Mikić, nakon igračke karijere, pronašao se u trenerskom poslu. Zadnje je sjedio na klupi Celja, a kojeg je kao pomoćnik Damiru Krznaru vodio do naslova slovenskog prvaka. Ove nedjelje gost je emisije Sport nedjeljom (13.20 sati, MAXSport 1, MAXtv)

Novo izdanje emisije Sporta nedjeljom donosi gostovanje, između ostalih, bivšeg igrača Dinama, a danas trenera, istina, bez angažmana, Mihaela Mikića, trenera Lokomotive Silvija Čabraje i novinara Alena Lesičkog.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naravno, tema je bilo bezbroj, ali u fokusu je opet Dinamo, posebice nakon debakla u Münchenu, ali i smjene Sergeja Jakirovića.

U Jakirovićevu obranu stao je i Mihael Mikić.

'Ako sada pogledamo roster Dinama i profil igrača koje ima, ta je selekcija napravljena za jedan drugi stil nogometa. Nije slučajno Liverpool izabrao nakon Kloppa trenera koje je izabrao. A nije ni jednom pustio u javnost probni balon, iako se baratalo s 500 imena. I onda kada su imenovali Slota - šok. Jer Liverpool je birao trenera prema stilu igre, prema profilu igrača i prema tome kako su ti igrači selekcionirani. I naravno da im treba trener za takav stil nogometa. A to je sve dugoročni plan', pojasnio je Mikić.

Mihael Mikić o Dinamovom igračkom kadru Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom