LEGENDA RAZOČARANA

'Mlade igračice su bahate, imaju dug jezik i nula poštovanja!'

02.12.2015 u 11:51

Bionic
Reading

Jedna od najboljih odbojkašica posljednja dva desetljeća, Talijanka Francesca Piccinini u emotivnom postu na Facebooku osvrnula se na promjene u ponašanju odbojkašica posljednjih godina...

Francesca na vrhunskom nivou igra posljednjih 15 godina. Četiri puta je nastupila na Olimpijskim igrama, a ima svjetsku titulu s Italijom 2002. godine te dvije europske 2007. i 2009. godine, a proglašena je i najboljom igračicom Lige prvakinja 2010. godine koju je tada osvojila s Bergamom.

Legendarna odbojkašica atraktivnog izgleda sada ima 36 godina i u emotivnom postu na Facebooku priznaje da se njezino okruženje promijenilo na gore.

'U ovih dvadeset godina odbojke prošla sam kroz četiri generacije sportašica. Bila sam najmlađa u svlačionici i sada sam među veterankama. Cure su se jako promijenile u odnosu na moje početke. Igrala sam s mnogim skromnim i hrabrim igračicama. Ali sada su u ekipi one koje misle da je sve dopušteno i nemaju poštovanje prema iskusnima. Imaju dug jezik i uvijek svoj najnoviji model mobitela u ruci,' napisala je Francesca Piccinini i dodala:

'Kad sam imala 18, slušala sam one od 40 i znala gdje mi je mjesto. Razumijem kad je netko mlad i bahat, ali moraš imati poštovanje. Posebno ako nisi osvojila ništa. A dobro je imati poštovanja i ako si uspješna.'