REAKCIJE U ŠPANJOLSKOJ

Modrić se nije proslavio, a Real je pokazao da nije nedodirljiv!

28.08.2017 u 09:14

Bionic
Reading

Nakon što je Real na domaćem terenu odigrao tek 2:2 ove nedjelje protiv Valencije Luka Modrić dobio je netipično nisku ocjenu za svoj nastup od španjolskih medija...

Real bez suspendiranog Cristiana Ronalda doživio je svoj prvi neuspjeh sezone. Na Santiago Benabeuu protiv neugodne Valencije odigrao je tek 2:2 i tako prepustio vrh Primere Barceloni, Sociedadu i Leganesu koji zasad ne znaju za posrtaj.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon osvojenog europskog i španjolskog Superkupa te odlične igre na otvarnaju sezone činilo se da Real nitko ne može zaustaviti, no kiks ove nedjelje dokaz je da nitko nije nedodirljiv, što je i zaključak španjolskih medija dan kasnije.

Dnevnik Sport ocijenio je nastup nogometaša Reala, od kojih je samo dvostruki strijelac Marco Asensio dobio visoku ocjenu 9, dok su drugi dobili relativno niske, a najnižu 4 Gareth Bale.

Autor: Youtube

Među onima koji su nisko ocjenjeni našao se nakon dugo vremena i Luka Modrić koji je dobio ocjenu 5.

'Nije to bila najbolja verzija Hrvata. Pokušao je posložiti Real i voditi inicijativu ekipu, ali imao je manje konstantnosti nego u svojim najboljim utakmicama,' piše španjolski list.

Ocjenu 5 dobio je i Mateo Kovačić koji je ušao s klupe i nije uspio promijeniti tijek utakmice, a priliku za bolji nastup naši će nogometaši imati u reprezentativnom dresu već ove subote protiv Kosova...