tako mora biti

Momak koji je Luki Modriću rekao ne: Šteta je da to radiš

16.08.2024 u 18:45

Bionic
Reading

Konkurencija u Real Madridu je velika pa igrači često odluče promijeniti sredinu kako bi ipak igrali. Ponekad ni nagovor Luke Modrića nije dovoljan za ostanak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je ušao u svoju 13. sezonu u Realu osvajanjem 27. trofeja udresu Kraljevskog kluba (Uefa Superkup), uzor je mnogim svojim suigračima.

Posljednjih sezona Luka ima ulogu mentora, brine se o mlađim igračima, pomaže im u razvoju i adaptaciji, jer dobro zna koliko je to potrebno i kako je njemu bilo kada je došao u klub.

Zbog velike konkurencije, neki od njih su nestrpljivi i donose odluku o odlasku. Latasa je tako prešao u Valladolid, a Mario Martin sve glasnije govori o odlasku. Mladi Argentinac Nico Paz, koji je prošle sezone imao priliku igrati u prvoj momčadi također je pred odlaskom. Zainteresirani su mnogi, primjerice Rayo Vallecano, Leganes i Getafe.

Unatoč Modrićevom pokušaju da ga zadrži, Paz je ostao ostaje pri svojoj odluci.

'Šteta je što odlaziš, ali ti si na dovoljno dobrom nivou da igraš u La Ligi', prenose Modrićeve riječi španjolski mediji te dodaju kako se Luka nada se da bi se Paz jednog dana mogao vratiti u Real Madrid.

Kako Pazovu poziciju pokrivaju Arde Guler, Brahim Diaz i Dani Ceballos, Paz realno vuče dobar potez.

Standings provided by Sofascore