INTER NE POPUŠTA

Mourinho se neće dokopati Perišića tako lako kao što je mislio!

26.06.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Iako se vjerovalo da bi Inter mogao povoljnije prodati Ivana Perišića prije 30. lipnja zbog financijskog Fair Playja, iz Italije dolaze informacije da milanski klub ne popušta i zasad odbija ponude Manchester Uniteda...

Podsjetimo, naš 28-godišnji krilni napadač jedna je od najzanimljivijih priča ovog ljetnog prijelaznog roka. Traže ga veliki klubovi poput Manchester Uniteda i PSG-a, a Perišić je bliži odluci prelaska na Old Trafford, no posao tek treba biti finaliziran.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Vjerovalo se da bi ga Inter mogao prodati povoljnije prije 30. lipnja kako bi pokrpao rupe u proračunu i zadovoljio financijski Fair Play, no prema posljednjim informacijama iz Italije klub ima druge planove i nema namjere izgubiti Ivana prodajom ispod cijene.

Tako planovi Mourinha o lakom i jeftinom dolasku do kvalitetnog igrača padaju u vodu, a vjeruje se da ga Inter neće htjeti prodati ispod 50 milijuna eura.

To znači da nam se definitivno smiješi najveći transfer u povijesti jednog hrvatskog nogometaša, ako naravno milanski klub ne odluči zadržati ga još jednu sezonu, što se Perišiću u ovom trenutku sigurno ne bi svidjeli...