uvodi red u svlačionicu

Mourinhu je dosta! Igračima je postavio ultimatum koji im se neće svidjeti

03.05.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha poprilično su naljutile fotografije koje su njegove igrači objavljivali na društvenim mrežama. Odlučio je tome stati na kraj...

'Pre deset godina u svlačionici niti jedan igrač nije imao telefon. Sad to, kao trener, jednostavno morate prihvatiti. Ako se pobunite, dolazi do sukoba s igračem', rekao je Jose Mourinho nakon što je igračima Uniteda zabranio da do kraja sezone koriste društvene mreže!

'Možete li zaustaviti igrača da učini nešto glupo na društvenim mrežama? Nema šanse! Ali ovako ću barem donekle umanjiti štetu', pojasnio je Portugalac svoju odluku.

Engleski mediji navode kako su Mourinha naljutile brojne fotografije koje su njegovi igrači objavljivali na društvenim mrežama, većinom iz svlačionice, klupskog autobusa, teretane, saune, bazena, čak i s treninga...

Upozoravao je igrače da ne objavljuju informacije vezane uz oporavak ozlijeđenih igrača, no dečki jednostavno nisu slušali. Na upozorenja se tijekom proteklih mjeseci nisu obazirali Luke Shaw, Chris Smalling, Jesse Lingard i posebno Paul Pogba, pa je Mourinhu 'pukao film'. I nije ga briga kako će igrači reagirati!

Tako sada niti jedan igrač na društvenim mrežama ne smije postaviti fotografiju ili snimku s treninga dva dana prije utakmica, a posebno su zabranjeni bilo kakvi zapisi iz autobusa na putu prema stadionu! Ovime Mourinho želi spriječiti curenje informacija iz momčadi, ali i da igrači ostanu koncentrirani samo na utakmice.