ISPUCAO KREDITE

Mourinhu je dosta vulgarnog Zlatana Ibrahimovića!

29.10.2016 u 09:18

Bionic
Reading

Nakon što je u Liga kupu protiv Cityja produžio svoju golgetersku krizu i istaknuo se prostačkim manirama, engleski mediji vjeruju da će Zlatan Ibrahimović ispasti iz udarne momčadi Manchester Uniteda...

Slavni 35-godišnji švedski napadač proživljava krizu nakon prelaska u Premiership ovog ljeta. Dobro je započeo u redovima Manchester Uniteda, zabivši četiri gola u uvodnim utakmicama, no zatim se pogubio i više nije prevaga na terenu. Gol nije zabio već mjesec dana.

U srijedu u Liga kupu možda je imao važnu ulogu u akciji kod pobjedničkog pogotka Mate protiv Cityja, no Ibrahimovićev nastup nije impresionirao niti navijače niti Josea Mourinha. Naime, njegovo prostačko hvatanje za genitalije nakon dobivenog žutog kartona bilo je ispod nivoa kluba s Old Trafforda, a engleski mediji tvrde kako se ništa bolje ne ponaša ni unutar svlačionice pa polako gubi potporu suigrača i trenera.

Vjeruje se da će u subotu protiv Burnleyja Jose Mourinho za kaznu Ibrahimovića staviti na klupu, gdje će mu mjesto praviti Wayne Rooney, dok će na terenu biti mlade snage, Rashford i Martial.

To bi mogao biti početak Zlatanovog pada u Manchester Unitedu koji ove sezone unatoč brojnim zvijezdama u ekipi igra neuvjerljivo i teško je vjerovati da bi mogao osvojiti Premiership...