I PARTIZAN...

Na Maksimiru samo jedan čovjek smije hvaliti Zvezdu

21.10.2015 u 11:21

Bionic
Reading

Nakon što je 'grčka Zvezda' slavila u Maksimiru i napravila iskorak prema drugom krugu Lige prvaka srpski igrač iz Olympiacosa u Zvezdinoj je kapi davao izjave i uzburkao duhove u utrobi stadiona

Luka Milivojević, čiju ruku u sučevoj nadoknadi, sudac nije okarakterizirao kao potez za kazneni udarac blistao je od sreće. Netko mu je donio i Zvezdinu kapu, koju je navukao na čelo, kada mu je prišao Dinamov povjerenik za sigurnost Krešimir Antolić i optužio ga za provokaciju.

Igrač je odvratio kako nikoga ne vrijeđa i malo zatim pod pratnjom svojih trenera završio u klupskom autobusu. Dinamov policajac najavio je prijavu, iako je teško pronaći pravno utemeljenje za uspjeh iste. No, to ga već godinama ne sprječava da na Maksimiru provodi pravdu na svoju ruku. Pravila su 'rastezljiva', a na tom stadionu kao malo gdje. Dok tužbe ne pokažu suprotno.

Uglavnom, večer ogleda s Olympiacosom još je jednom pokazala da u Maksimiru samo jedan čovjek ima dozvolu hvaliti Zvezdu. Nebitni Milivojević nije taj, to si smije dozvoliti samo Zdravko Mamić koji je u više navrata izražavao simpatije prema najmoćnijem srpskom klubu.


Zvezda je Srbija i Srbija je Zvezda,' bio je rekao za srpske medije inspirirani Dinamov izvršni predsjednik, istaknuo kako zna sve pjesme Zvezde i Partizana, kako je tamo pronašao i uzore, te nastavio zagovarati pokretanje balkanske lige u kojoj bi sudjelovao i Dinamo. Tako bi Zdravko dobio priliku uzvratiti i gostoprimstvo društvu iz Zemuna uoči zadnjeg dvoboja sa Srbijom koji su u ratno doba bili usko povezani s najvećom Zvezdinom navijačkom ikonom Arkanom. Ali u međuvremenu, dok Zvezda ne bude dio privatnog interesa, na Maksimiru se neće 'pojavljivati'!

Ima ljudi koji smiju promovirati bivše rivale na Maksimiru, ali ti Luka, nisi taj