Tadić i toplak

Nakon lude utakmice i infarktne završnice trener Rijeke priznao na što su mu se igrači najviše požalili, a oglasio se i trener Gorice

01.08.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Nakon što su u posljednjoj utakmici 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Rijeka i Gorica odigrali na Rujevici 1:1 zanimljivo je bilo čuti oba trenera

Obzirom da su nogometaši Rijeke bili blizu pobjede protiv Gorice i nova tri boda, jasno je kako gosti mogu biti zadovoljni.

Podsjetimo, jedini gol za Rijeku zabio je Matija Frigan u 39. minuti dok su gosti su uspjeli izjednačiti u 77. minuti golom Anthonyja Kalika.

NK Rijeka - NK Gorica 1:1, sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

No, dugo će Riječani žaliti za prilikom koju je u Selahi imao u sudačkoj nadoknadi.

'Prije svega hvala navijačima na podršci, svaka čast bodrili su nas od prve do zadnje minute. Očekivali smo tešku utakmicu, Gorica nam je tradicionalno težak protivnik. Bili smo energetski prazni i nismo bili trkački na nivou. Na poluvremenu mi je 5-6 igrača reklo da se loše osjeća. Onaj umjetni teren u Švedskoj baš je ostavio traga', rekao je nakon utakmice trener Rijeke Dragan Tadić dodavši:

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Nisam nikoga mijenjao jer je loše igrao nego zato jer nisu više mogli. Pa čak je i nekoliko onih koji su od mene tražili izmjene moralo ostati do kraja u igri.'

S druge strane trener Gorice Samir Toplak bio je kratak i jasan:

'Luda utakmica. Odigrali smo u globalu dobro. Individualne pogreške su nas vukle na dno, ali u drugom poluvremenu smo to izvukli. Mogli smo na kraju i pobijediti pa ‘još više na kraju‘ izgubiti. Treba nam još malo više vjere u sebe', kazao je Toplak koji se osvrnuo i na momčad Rijeke.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

'Rijeka je mlada, razigrana, rastrčana, ali jako je puno igrača promijenila i treba imati strpljenja. Nije ovo ona šampionska Rijeka, ali uz malo strpljenja bit će oni jako dobri', dodao je Toplak.

  • +10
NK Rijeka - NK Gorica, 3. kolo SuperSport HNL, 31.7.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj
Standings provided by SofaScore LiveScore