nije mu lako

Nakon teškog perioda se oglasio po prvi puta; legendarni bek je otkrio čime se bavi

18.10.2024 u 13:18

Bionic
Reading

Dani Alves, bivši 40-godišnji brazilski nogometaš, ponovno se oglasio na društvenim mrežama prvi put nakon što je osuđen za silovanje.

U veljači ove godine sud u Barceloni izrekao mu je kaznu od četiri i pol godine zatvora zbog napada na ženu u noćnom klubu, koji se dogodio između 30. i 31. prosinca 2023. godine.

Alves je pušten na slobodu 25. ožujka nakon što je uplaćena jamčevina od milijun eura. Iako su se tužiteljstvo i odvjetnici žrtve, predvođeni Esterom Garcijom, žalili na ovu odluku, njihova žalba je odbijena. Bivši nogometaš Barcelone ostaje na slobodi, ali mu je sud oduzeo brazilske i španjolske putovnice, zabranio mu izlazak iz Španjolske te ga obvezao da se svakog petka javlja sudu.

Alves je sada reaktivirao svoj Instagram profil i objavio fotografiju na kojoj nosi majicu s natpisom 'Dobra vremena dolaze'.

Španjolski mediji nedavno su izvijestili da je Dani Alves pokrenuo vlastiti biznis. Osnovao je agenciju pod nazivom OQP Sport & Management, koja će se baviti zastupanjem profesionalnih sportaša. Osim menadžerskih poslova, agencija će također upravljati imidžom svojih klijenata. Prema portalu ON Economía, tvrtka je već registrirana u komercijalnom registru Španjolske, a njezino sjedište bit će u Barceloni. Agencija je osnovana u travnju ove godine s početnim kapitalom od 30 tisuća eura.