STUDIO SHNL

'Navijači Hajduka su razmaženi... 20 godina gledaju hibrid gegenpressinga i tiki-take?!'

27.10.2024 u 21:43

Bionic
Reading

Hajduk je vodeća momčad SuperSport HNL-a i ima sedam bodova više od branitelja naslova Dinama. U 11. kolu Hajduk je s 2:1 slavio protiv Lokomotive.

'Hajduk je dobio još jednu utakmicu u kojoj nije briljirao. U prošlosti je Hajduk ovakve utakmice gubio. Sve je bilo do nesretne pogreške Lovre Kalinića. Nakon toga je Lokomotiva mogla i do preokreta. Bila je ovo jedna od najzanimljivijih utakmica ove sezone. Šanse su se redale s obje strane. Lokomotiva je izašla visoko i pritisnula Hajduk. Rakitić i Krovinović su imali dosta problema', izjavio je Hrvoje Vejić u emisiji Studio SHNL na MAXSportu.

Studio SHNL: Jeličić i Vejić o pobjedi Hajduka nad Lokomotivom Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

'Hajduk je najstabilnija momčad lige. Zvižduci kod 1:1? Znam da su navijači Hajduka razmažena zadnjih 20 godina, gledaju hibrid gegenpressinga i tiki-take... Navijajte, budite uz ekipu i kad je teško. Imate sedam bodova prednosti', poručio je Joško Jeličić i dodao:

'Gattuso ima rezultat i njegove odluke se ne propitkuju. Bitno im je zadržati mirnoću kad upadnu u krizu. Ja se mogu zapitati zašto ne igra Sigur, zašto forsira Dialla... Jako mi se sviđa kako Gattuso stane iza igrača kad pogriješe. Nastavi Kaliniću raditi ono što radiš i biti veliki hajdukovac, kritizirat će te samo mediokreteni.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.