superkup, 21 sat

Navijači Reala u strahu - igra li Modrić večeras posljednju utakmicu u dresu njihova kluba?

15.08.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Večeras se u Tallinu, glavnom estonskom gradu, igra utakmica Uefina Superkupa, a u njoj će snage odmjeriti madridski klubovi - Real i Atletico

Pred nogometašima Reala i Atletica prve je službena utakmica nove sezone. Ova će dva kluba u Tallinu odmjeriti snage u finalu Uefinog Superkupa.

Naravno, stvar prestiža je uzeti još jedan trofej, no sasvim sigurno je da će momčadi s kojima će izaći Lopetegui i Simenone tijekom sezone doživjeti još dodatne rekonstrukcije jer ima igrača koji nisu prošli cijeli pripremni period ili su se priključli momčadi tek prije koji dan, poput našeg Nikole Kalinića.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Međutim, u Madridu, onom njegovom 'bijelom' dijelu ključno je pitanje - hoće li 'kraljvskom klubu' igru u nastavku sezone režirati Luka Modrić?

Posljednjih se dana puno pisalo o njegovom mogućem odlasku u milanski Inter.

Na tu se temu osvrnuo u razgovoru za Tutto Sport i poznati hrvatski menadžer Marko Naletilić, ali koji s Modrićem nema nikakve poslovne veze, već kao vrhunski poznavatelj talijanskog nogometa procijenio da bi hrvatskom kapetanu to bio novi izazov.

Zanimljiv je i detalj koji je također stigao iz Španjolske a on glasi kako je Real poslao ponudu Tottenhamu za Danca Christiana Eriksena, kojeg mnogi vide upravo kao zamjenu za hrvatskog veznjaka, najboljeg igrača svjetskog prvenstva.

Kako u Italiji prijelazni rok zavrašava ovog petka, onda navijači kraljevskog kluba drhte da bi ovo mogla biti zadnja Modrićeva utakmica u dresu njihova kluba.

Hoće li to biti tako, vjerojatno ćemo doznati tek kroz dva dana. Osim ako se predsjednik Reala Florentino Perez ne oglasi ranije i potvrdi kako je Modrić stavio potpis na izdašniji ugovor.