TEŠKO ZA ODBITI

Nećete vjerovati što Kinezi nude Wayneu Rooneyu!

11.12.2015 u 16:49

Bionic
Reading

Wayne Rooney odrađuje 12. sezonu u dresu Manchester Uniteda i 500. službeni nastup za svoj klub. Ako je točno što se piše o uvjetima njegovog eventualnog prelaska na daleki istok - to bi mu mogao biti i posljednji jubilej na Old Traffordu

Kinezi su u nogometnom naletu. Nakon što su odlukom vlasti bili ukinuli sva nogometna natjecanja i iščistili se od kriminala, sada su spremni uložiti ogroman novac u doveđenje najvećih nogometnih zvijezda na svoje stadione.

Nakon što su Kinezi svijetu obznanili namjeru da u redove (Sammirovog) Jiangsu Guoxin Saintya dovedu Zlatana Ibrahimovića, na primjeru Waynea Rooneya pokazuju da su im namjere 'smrtno ozbiljne'. Engleski mediji, naime, pišu kako engleskoj zvijezdi nude nevjerojatnih 25 milijuna funti godišnje, ukupno 75 za tri godine.

Sve ostale privilegije, popot vozača, kuhara, prevoditelja i osiguranja se - podrazumijevaju. Još da Kinezi dogovore uvjete s Manchester Unitedom i najbolji strijelac 'Gordog Albiona' u povijesti može početi pripremati novu suradnju s bivšim izbornikom Erikssonom koji ga čeka na klupi ultrabogatog Shanghai SIPG-a.