LIGA PRVAKA

Nekoć moćni, a danas najpoželjniji ždrijeb četvrtfinala!

21.03.2014 u 10:19

Bionic
Reading

Nekoć strah i trepet ovog natjecanja, Manchester United postao je najpoželjnija momčad u ždrijebu, dok bi malo koja ekipa željela vidjeti ime Bayerna i Real Madrida pokraj svojeg

United se nalazi tek na 11. mjesto ljestvice top klubova (portal Tribina.hr)

Na našem smo portalu Tribina.hr ispitali naše najbolje korisnike, a rezultati su slični onima kakve omjere nude i kladionice. Na vrhu se nalazi Bayern s indeksom snage od 9.22, odmah iza njega je Real Madrid, a nakon toga slijede Barcelona i Chelsea.

Naši korisnici smatraju kako su podjednako jake ekipe PSG-a, BVB-a i Atletico Madrida, a daleko iza svih ostalih stoji Manchester United, za kojeg gotovo svi drže kako je najslabija momčad Lige prvaka.

Zanimljivo da dosad niti jedna momčad nije ostvarila svih osam pobjeda u natjecanju, a najbliže su tome došla dva madridska sastava – Atletico i Real – koji su upisali sedam pobjeda i jedan remi. Najbolji strijelac u dosadašnjem dijelu natjecanja je Cristiano Ronaldo s 13 postignutih golova, čime je samo jedan gol udaljen od Messijevog ukupnog rekorda od 14 golova u jednoj sezoni Lige prvaka.

Ždrijeb Lige prvaka održat će se danas, u petak 21.3., točno u podne.