Inter - Juventus 4:4

Nevjerojatna utakmica Intera i Juventusa. Pogledajte osam golova, Juve se spasio u završnici

27.10.2024 u 20:02

Bionic
Reading

Iznimno kvalitetan i krajnje dramatičan bio je derbi devetog kola talijanske Serie A, aktualni prvak Inter i torinski Juventus su u Milanu odigrali 4:4.

Takav rezultat najviše je odgovarao vodećem Napoliju koji je zadržao dobru prednost pred ovim dvojcem na ljestvici. Napoli ima četiri boda više od Intera i pet od Juventusa.

Inter je poveo u 15. minuti kada je Zielinski realizirao jedanaesterac, ali je Juventus imao spreman brzi odgovor, s dva pogotka. Vlahović je iz blizine pogodio za 1:1 u 20. minuti, dok je Weah u 26. pogodio za 2:1 nakon što mu je sve pripremio Conceicao. U 35. minuti se Inter vratio, s 15 metara je za 2:2 pogodio Mihtarjan, a već u 37. je bilo 3:2 za domaćina kada je Zielinski drugi put na susretu pogodio s bijele točke.

Inter je u 53. minuti došao do dva gola prednosti, Dumfries je postigao gol za 4:2, a tada je glavnu rolu ovog derbija preuzeo 19-godišnji turski nogometaš Yildiz koji je ušao u igru kao džoker s klupe. Zabio je Yildiz dva pogotka, u 71. i 83. minuti, za konačnih 4:4.

Inter - Juventus 4:4 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport
Standings provided by Sofascore