KAKO ĆE SE OVO RASPLESTI?

Niko Kovač pobjesnio zbog paklenog plana iz Madrida, a zatim u cijelu senzacionalnu priču ubacio Luku Modrića

22.07.2018 u 16:15

Bionic
Reading

Real Madrid poželio je s posudbe iz Bayerna vratiti Jamesa Rodrigueza, ali takva mogućnost nije dobro sjela hrvatskom treneru Niki Kovaču koji je na klupi bavarskog diva

Dok se ne završi ljetni prijelazni rok bit će svakakvih špekulacija, a jednu je u javnost plasirao španjolski Don Balon. Prema njegovim izvorima 'kraljevi' su odlučili prekinuti dvogodišnju posudbu Rodrigueza (jednu sezonu odradio) te ga vratiti na Santiago Bernabeu.

No Bayernov strateg Niko Kovač je na tu ideju jednostavno poludio i rekao čelnicima bundesligaša da je spreman popustiti samo u slučaju jedne opcije, a to je da u drugom smjeru krene Luka Modrić.

Predsjednik Reala Florentino Perez za to ne želi ni ćuti, on lovi obojicu ako je to moguće, a posebno mu ne pada na pamet dati hrvatskog kapetana koji je svih ovih godina pokazao da je nezamjenjiv u veznom redu 'kraljevskog kluba'.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

No prema Don Balonu mišljenje predsjednika ne dijele neki drugi članovi Izvršnog odbora Reala koji smatraju da ta zamjena uopće nije loša, jer bi dobili Rodrigueza koji je s 27 u najboljim godinama karijere dok je Modrić s 33 na svojem zalasku.

Kako god bilo o ovim transferima sigurno će biti još priče, a kako će se sve rasplesti teško je prognozirati.