FIFA_SP_2018.svg

razlog za brigu

Njemačkoj je utakmica otvorenja SP-a bila prava pljuska: Mi to nismo mogli!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 15.06.2018 13:56
  • Objavljeno 15.06.2018 u 11:41
Bionic
Reading

Nakon uvjerljive 5:0 pobjede Rusije protiv Saudijske Arabije njemački mediji zabrinuti su za formu Elfa koji je nedavno u prijateljskoj utakmici jedva dobio protivnika kojeg je domaćin SP-a pregazio...

Mnogo je sumnji u družinu Joachima Löwa uoči početka svjetske nogometne smotre na kojoj brani naslov, s obzirom da je imala neugodne poraze od Brazila i Austrije te četiri prijateljske utakmice u nizu bez trijumfa, prije nego što je u Leverkusenu prošlog petka svladala Saudijsku Arabiju s minimalnih 2:1.

  • +3
Prijateljska utakmica: Austrija - Njemačka Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kada je ta ista reprezentacija doživjela katastrofalan 5:0 poraz od Rusije na otvaranju SP-a, zabrinutost u njemačkim medijima samo je porasla, jer Elf se doista mučio sa Saudijskom Arabijom, a sretan autogol bio je presudan kako bi uopće Njemačka pobijedila.

'Jesu li Rusi bolji od Jogijevih momaka?', pita se dnevnik Bild uz dodatak da Rusija definitivno nije u užem krugu favorita za osvajanje titule.

Kad lošim rezultatima dodamo gluposti koje izvodi njemački izbornik s guranjem Manuela Neuera među vratnice na štetu Ter Stegena, iako službene utakmice nije igrao gotovo godinu dana, čudnog izbora kampa u gradu koji izgleda tek malo bolje od Černobila, kao i ostavljanje talentiranog Leroyja Sanea kod kuće te bijes navijača zbog fotografiranja Özila i Gündogana s turskim predsjednikom Erdoganom, onda je jasno da Njemačka neće u idealnoj atmosferi dočekati svoj dvoboj s Meksikom koji je na rasporedu u Moskvi u nedjelju...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal