LIJEP POSJET

Nogometaši Rijeke nakon odgode Kupa pokazali veliko srce

24.09.2014 u 16:55

Bionic
Reading

U srijedu su trebali biti poznati svi klubovi koji su se plasirali u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa, ali dvoboj između Lekenika i Rijeke je odgođen

Utakmica šestanestine finala Kupa između Lekenika i Rijeke nije se mogla odigrati zbog travnjaka. Prema izvješću službenih osoba suci utakmice na čelu s Damirom Batinićem zbog lošeg stanja terena uslijed nedavnih poplava nisu mogli jamčiti sigurnost igrača obiju momčadi.

Novi termin utakmice bit će određen naknadno,a spomenimo kako je prošle sezone upravo Riejka osvojila trofej Rabuzinovo sunce za pobjednika Kupa.

Umjesto na igralištu Lekenika, mjestu na pola puta između Zagreba i Siska, nogometaši Rijeke u vrijeme odgođene Kup utakmice našli su se u obližnjem SOS Dječjem selu koje brine za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.


Mališane iz Lekenika najprije su posjetili sportski direktor Srećko Juričić i administrativna direktorica Marina Vela koji su djeci iz SOS sela darovali novčanim iznosom prikupljenim od strane igrača i stručnog stožera, uokvirenim dresom s potpisom svih igrača Rijeke, fotografiju iz TIraspola nakon plasmana u skupinu UEFA Europa lige te klupske majice, šalove, zastavice i ostale rekvizite koje će mališani s ponosom nositi.

Nakon što se pronijela vijest o odgodi utakmice SOS Dječje selo posjetili su i nogometaši Rijeke koji su se na čelu s trenerom Matjažom Kekom i kapetanom Dariom Kneževićem zadržali u kraćem razgovoru s igračima i zajedničkom fotografijom ovjekovječili ovo lijepo druženje.