KRATKO I JASNO

Nova reakcija na veliku nepravdu koju je doživio hrvatski košarkaški čarobnjak Toni Kukoč

Bionic
Reading

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić, član NBA momčadi Portland Trail Blazersa, poručio je kako bivši hrvatski reprezentativac i trostruki NBA prvak Toni Kukoč mora biti član Kuće slavnih u Springfieldu

'Toni Kukoč mora biti u Kući slavnih. Zašto nije?', prenose u ponedjeljak Nurkićevu objavu mediji iz BiH.

Nurkić je točno prije godinu dana doživio težak prijelom noge, međutim nakon duže rehabilitacije i oporavka danas je potpuno zdrav i čeka nastavak sezone u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta.

Samo 2 minute i 22 sekunde ostalo je do kraja utakmice između Brooklyn Netsa i Portland Trail Blazersa kada se dogodio najgori scenarij za ovog centra. U borbi za loptu i skok u napadu Jusuf Nurkić je nezgodno pao na teren i slomio lijevu nogu.

Inače, u ekskluzivnom razgovoru za tportal.hr koji možete pročitati OVDJE, Toni Kukoč je dao svoje mišljenje o svojem neulasku u Kuću slavnih.

Iskreno, meni puno više znači što sam igrao uz Michaela Jordana i osvajao NBA titule. Na ulazak u Kuću slavnih nemam nikakav utjecaj. Treba pitati ljude koji o tome odlučuju, a ja bih stvarno volio znati koji su to ljudi. Navodno se ne zna tko su oni jer nisu javno predstavljeni. Hoću li ja ikada ući u Kuću slavnih ili neću, zaista ne znam. Bih li volio? Naravno da bih! Eto, prošla je još jedna godina, ali ništa se nije dogodilo… Naravno da bih! Eto, prošla je još jedna godina, ali ništa se nije dogodilo… rekao je Toni Kukoč te dodao:

'Uostalom, što ću ja o sebi govoriti? No, ako moji bivši treneri, bivši suigrači i košarkaški stručnjaci govore kako spadam među najbolja 3-4 europska igrača svih vremena, o čemu onda pričamo? Možda svi oni ne znaju što pričaju? Ma nema više smisla o toj temi govoriti… Znaš da bi radije potrošio tu energiju za odigrati partiju golfa na terenu sa 18 rupa.'