ima jasan cilj

Novak Đoković nakon razlaza s Ivaniševićem prekinuo suradnju s još jednim trenerom

01.05.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Novak Đoković, najbolji tenisač svih vremena, opet je postao završio u medijima zbog promjena u stručnom stožćeru

Naime, 36-godišnji srpski tenisač Novak Đoković objavio je na svom Instagram profilu kako je odlučio prekinuti suradnju s kondicijskim trenerom Marcom Panichijem.

Mnogi se slažu kako se u ovom trenutku sezone takav potez nije očekivao...

'Dragi Marco, period naše suradnje je bio čudesan – osvajali smo naslove i rušili rekorde. Što je najvažnije, uživao sam u najobičnijim treninzima na terenu i izvan njega. Bezbroj sati ‘carciofinija’ i smijeha koji su me motivirali da se pripremim za postizanje uspjeha. Veliki Rimljanine (kako te Goran zove), hvala ti za svu energiju, trud i vrijeme koje si uložio da postanem najbolji mogući igrač i osoba. Puno ljubavi za tebe i vidimo se uskoro u Rimu', napisao je Đoković.

Nova je to promjena kad je Novak Đoković u pitanju nakon što je krajem ožujka objavio da on i hrvatski trener Goran Ivanišević prekidaju dugogodišnju suradnju. A i tada se Đoković oglasio emotivnom objavu na društvenim mrežama...

Kad je kondicijski trener u pitanju piše se kako će na to mjesto doći Gebhard Gritsch s kojim je Đoković surađivao do 2019. godine.

Ispred Đokovića – koji u karijeri ima 24 osvojena Grand Slam naslova – je naporan ritam, a glavni cilj mu je zlatna olimpijska medalja u Parizu. Naime, u karijeri je osvojio sve što se može, ali olimpijsku zlato još nije!

No, prije Pariza Đoković će formu brusiti i podizati samopouzdanje na Roland Garrosu i Wimbledonu.

Jelena i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: A. Pérez Meca / ContactoPhoto / Profimedia