ZG SPORT

Novi mjesečni hit magazin

07.03.2013 u 14:05

Bionic
Reading

Već prvim brojem ZG SPORT je izazvao veliko zanimanje javnosti. Slike znatiželjnih posjetitelja sportskih borilišta, fitness centara ili paks tudenata KIF-a koji sa zanimanjem čitaju magazin, obišle su Hrvatsku.

Brojne zanimljive informacije koje do sada nisu imali prilike nigdje pročitati, savjeti za vježbanje ili pak lifestyle teme sadržaj su novog mjesečnika. Promocija magazina u zagrebačkom restoranu People’s okupila je najbolje zagrebačke sportaše poput brončanih rukometaša RK Zagreb CO, vaterpolista Mladosti, igrača NK Dinamo, hokejaša Medveščaka i mnoge druge, a vijest o izlasku prvog broja ZG SPORT-a prenijeli su gotovo svi mediji.

Ono što ZG SPORT razlikuje od drugih mjesečnih magazina je to da je u današnje vrijeme teške gospodarske situacije besplatan za čitatelje. Dostupan je svim posjetiteljima najvažnijih sportskih događaja u gradu Zagrebu, posjetiteljima svih većih fitness centara te glavnih mjesta okupljanja kao što su brojni shopping centri, vrhunski restorani ili pak srednje sportske škole te Kineziološki fakultet.

Namjera ZG SPORT-a je na mjesečnoj bazi informirati o najzanimljivijim sportskim, ali i lifestyle događanjima kako u gradu tako i u Hrvatskoj te prateći naše sportaše u inozemstvu. Magazin će obrađivati i top lifestyle teme koje na bilo koji način uključuju pojavljivanje sportaša ili su na neki način vezani uz sport. ZG SPORT okrenut je prema isključivo afirmativnim temama i događanjima.

ZG SPORT je mjesečnik koji zastupa sve sportove grada Zagreba, od nogometa, košarke, hokeja, vaterpola, rukometa, odbojke, do sinkroniziranog plivanja, atletike, umjetničkog klizanja, do gimnastike i drugog.


Naklada ZG SPORT mjesečnika kreće se u rasponu od 7.500 do 15.000 primjeraka koji su distribuirani preko ZG SPORT promotora krajem svakog mjeseca. Magazin će biti medijski promoviran svakog mjeseca, i to uvijek na drugačiji i javnosti zanimljiv način.

Više o zagrebačkom sportu čitajte na zg-sport.com.