REAL MADRID

Veliki šok za Ancelottija, na listu ozlijeđenih igrača 'upisao se' i osmi igrač

06.09.2024 u 11:29

Bionic
Reading

Real Madrid se suočava s ozbiljnim problemima zbog brojnih ozljeda igrača, što stvara glavobolje treneru Carlu Ancelottiju prilikom sastavljanja momčadi.

Najnovija ozljeda pogodila je brazilskog braniča Edera Militaa, koji je tijekom treninga u reprezentativnom kampu zadobio ozljedu mišića noge. Time je postao osmi igrač koji će izbivati s terena u rujnu, dodatno komplicirajući situaciju u Realovom kadru.

Jude Bellingham također se bori s ozljedom mišića, no očekuje se njegov povratak krajem rujna. Eduardo Camavinga i Aurelien Tchouaméni zadobili su ozbiljne ozljede, s Camavinginim koljenom i Tchouaménijevim stopalom, dok se datumi njihovih povrataka još uvijek ne znaju. Ferland Mendy također pati od ozljede mišića, a povratak mu je neizvjestan.

Dani Ceballos, koji je uganuo gležanj, najvjerojatnije će biti spreman tek u studenom. Još ozbiljnije situacije su s Davidom Alabom i Joanom Martinezom, obojica s potrganim križnim ligamentima koljena. Alaba se neće vratiti na teren u dogledno vrijeme, dok se Martineza ne očekuje do kraja veljače 2025. godine.

Standings provided by Sofascore