zanimljiva zgoda

Od ovih riječi Luke Modrića Španjolci su napravili cijelu priču!

17.10.2017 u 09:17

Bionic
Reading

Luka Modrić nije odigrao niti minute protiv Getafea ove subote, no način na koji je s klupe poslao Isca na zagrijavanje svidio se španjolskoj javnosti...

Zinedine Zidane štedio je hrvatskog reprezentativca za utakmicu protiv Tottenhama pa ga je ostavio na klupi tijekom cijele utakmice protiv Getafea u subotu, u kojoj se 'kraljevski klub' dosta mučio i u završnicu susreta ušao u egalu.

  • +10
Primera, 8. kolo, Getafe - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: SERGIO PEREZ

Modrić je očito znao da neće igrati niti minute, a kamere su ga ulovile na klupi kako se uživio u ulogu trenera, što se svidjelo španjolskim medijima koji su od jedne njegove rečenice napravili cijelu priču.

'Idi na zagrijavanje,' u jednom je trenutku poručio Iscu koji ga je u čudu pogledao, ali pokazalo se da Luka dobro poznaje Zidanea koji je Španjolca nekoliko minuta kasnije poslao na teren pa je savjet bio na mjestu.

Autor: YouTube

Upravo je Isco u završnici bio asistent kod pobjedničkog pogotka Cristiana Ronalda pa španjolski mediji poput Marce zaključuju u šali da je Modrić povukao dobar potez s klupe te da ima trenersku budućnost...