NE DOLAZI U OBZIR

Odbio skinuti Zvezdinu kapu na Maksimiru

21.10.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Trener Olympiacosa Marco Silva nije želio komentirati suđenje nakon što su njegovi igrači u trećem kolu F skupine Lige prvaka u Maksimiru pobijedili Dinamo sa 1:0

'Nisam vidio penal u sudačkoj nadoknadi, nisam bio u poziciji da to vidim. Sudac donosi odluke i njegova je zadnja. Što se tiče Dinama, i prije utakmice sam rekao da je to odlična momčad. Ekipa koja pobjedi Arsenal zaslužuje respekt,' kazao Marco Silva.

U trećoj minuti sudačke nadoknade Machado je iz slobodnog udarca pogađa živi zid, a nakon kornera Milivojević je igrao rukom u šesnaestercu gostiju, no talijanski sudac je umjesto kaznenog udarca odsvirao kraj utakmice.

A nakon susreta u 'mix zoni' stadiona došlo je do incidenta, jer je igrač Olympiacosa Luka Milivojević nosio kapu Crvene zvezde i tako je davao izjave.


Dinamov povjerenik za sigurnost Krešimir Antolić rekao mu je da skine kapu, jer to smatra provokacijom, ali Milivojević je to odbio.

'Ništa osobno, dobio sam ju na poklon. Vi sutra možete nositi Dinamovu, nikom ništa. Zašto bih ju skinuo, koga to vrijeđa,' odgovorio je Milivojević kojega su malo zatim njegovi treneri 'ugurali' u autobus.