ZATO GA TOLIKO VOLE

Oglasio se Mario Mandžukić; Hrvat oduševio objavom koju je 'lajkalo' više od 400 tisuća ljudi

25.11.2018 u 14:28

Bionic
Reading

Mariju Mandžukiću u subotu je dodijeljenja velika čast nošenja kapetanske trake Juventusa, a on se treneru na povjerenju zahvalio na najbolji način - golom u 2:0 pobjedi protiv SPAL-a

No, osim pogotka, iskoristio je priliku emotivnom porukom zahvaliti na toj časti i time oduševio navijače stare dame koji su preko 400 000 puta 'lajkali' njegovu objavu!

'Velika je čast nositi kapetansku vrpcu Juventusa - mogu samo zahvaliti upravi i suigračima na iskazanome povjerenju. Osjećam se kao pravi juventino. S ili bez kapetanske trake, moja je zadaća dati sve od sebe za ovaj legendarni dres. Sretan sam što mogu uživati u ovome prekrasnom trenutku u još jednoj važnoj pobjedi! Forza Juve!', napisao je Mandžukić na Instagramu, a prenosi goal.hr.

Podsjećamo, Juventus je u prvom poluvremenu imao terensku dominaciju, no jedino što vrijedi izdvojiti bio je gol Ronalda. Portugalac je pogodio iz blizine u 29. minuti na ubačaj Pjanića, a gosti su se žalili na zaleđe.

Ipak, VAR je pokazao da se radilo o dozvoljenoj poziciji te je Cristianu priznat deveti gol u sezoni kojim je izbio na čelo ljestvice strijelaca.

U 60. Douglas Costa silovito je tukao s 20 metara, a lopta se iz ruku vratara odbila ravno na noge hrvatskom reprezentativcu koji je odlično ispratio akciju i bio na pravom mjestu te lakoćom zabio.

Poslije utakmice slijevale su se pohvale na račun našeg napadača.

'Mario je naš motor! Jako je bitan za nas jer ima karizmu i volju kojom nas tjera naprijed. Sretan sam jer je zabio gol, ali i jer smo svi kao momčad odigrali odličnu utakmicu', rekao je branič Leonardo Bonucci.

  • +5
Serie A, Juventus - SPAL Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia