kriva odluka?

Orlando se odlučio odreći Hezonje, a sada zbog toga sigurno žali!

06.03.2018 u 16:35

Bionic
Reading

Mario Hezonja svojim posljednjim nastupima pokazao je da može igrati na vrhunskom nivou u NBA ligi, a Orlando koji ga je odlučio pustiti na kraju sezone vjerojatno žali zbog te odluke...

'Hezonja je Orlandov MVP treće četvrtine u 2018. godini,' piše Orlando Magic Daily i hvali preporod hrvatskog košarkaša koji posljednjih tjedana ponovo igra na sjajnom nivou.

  • +23
Hrvatski košarkaši u NBA ligi u sezoni 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Otkad se ozlijedio Gordon naš je reprezentativac odlično iskoristio svoju minutažu i u zadnjih šest utakmica ima u prosjeku 17.7 koševa po utakmici, uz 48.8 posto šuta pa možemo reći da je u najboljoj formi otkad je stigao u NBA ligu 2015. godine.

Nakon katastrofalne prošle sezone i sjedenja na klupi početkom ove čini se da je Hezonja napokon dokazao stručnom stožeru Orlanda svoju kvalitetu, u sezonu u kojoj je klub ponovo daleko od mjesta u doigravanju.

No, da nešto u Orlandu ne štima dokaz je i odluka da se odrekne Hezonje na kraju sezone. U klubu prošlog ljeta jednostavno nisu vjerovali da hrvatski 23-godišnji košarkaš može podići nivo svoje igre i odlučili su ga pustiti da pronađe novu sredinu, a sada bi zbog toga mogli požaliti.

Naime, sljedeći NBA poslodavac mogao bi dobiti najboljeg Marija dosad koji će opravdati visoki peti pick drafta i konačno odraditi kompletnu sezonu na vrhunskom nivou, na užas Orlanda kojem ne preostaje ništa drugo nego ponovo graditi momčad od nule kako bi se vratio među one najbolje u američkoj profesionalnoj košarci.

Momčad Sacramento Kingsa ovih se dana najviše spominje kao sljedeći Hezonjin klub...