ima podršku

Otkaz Niki Kovaču u Bayernu već ove jeseni? Nijemci pokazali što o tome misle

24.08.2018 u 11:01

Bionic
Reading

Uoči početka Bundeslige ovog petka prema njemačkim kladionicama najmanje je vjerojatno da će Niko Kovač prvi od trenera prvoligaša dobiti otkaz...

Nakon osvojenog Kupa s Eintrachtom popularnost bivšeg hrvatskog izbornika je na vrhuncu i malo je skeptičnih koji sumnjaju u njegovoj uspjeh na klupi Bayerna, iako je mlad i nalazi se u situaciji u kakvoj se nikad nije nalazio.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

Ovog petka počinje dvobojom na Allianz Areni nova sezona Bundeslige, a njemačke kladionice nude svojim korisnicima i prognozu tko će biti prvi trener koji će dobiti otkaz među prvoligašima.

Zanimljivo, unatoč pritisku koji Bayern nosi sa sobom i onome što se dogodilo Carlu Ancelottiju prošle godine, Niko Kovač je prema kladionicama najmanje vjerojatna opcija prvog otpuštenog trenera.

Drugi u čiji otkaz u Njemačkoj nitko ne vjeruje je Julian Nagelsmann iz Hoffenheima, strateg protiv kojeg će Kovač započeti svoju novu bundesligašku avanturu na čelu kluba iz Münchena.

Naravno, percepcija javnosti će se brzo promijeniti ako Bayern izgubi utakmicu ovog petka, no za Kovača je važno da bez nepotrebnog pritiska započinje svoj rad u velikom klubu pa će mu biti lakše prenijeti svoje ideje igračima, a samim time i doći do respektabilnih rezultata koji bi učvrstili njegovu vladavinu u Bavarskoj...