NEMA PREDAJE

Otpisani Schweini poslao jasnu poruku Mourinhu i navijačima!

24.08.2016 u 16:57

Bionic
Reading

Bastian Schweinsteiger putem Twittera je ustvrdio kako će mu Manchester United biti posljednji klub za koji će igrati u Europi te ostaje na raspolaganju momčadi ako joj zatreba...

Podsjetimo, iskusni 32-godišnji veznjak ne proživljava fantastične nogometne trenutke otkad je potpisao za Manchester United prošlog ljeta. Nije bio jedna od glavnih uzdanica Louisa van Gaala, a situacija se dodatno pogoršala dolaskom Mourinha kojem se uopće ne uklapa u planove.

No, iako je mnogo zainteresiranih klubova za njegove usluge ovog ljeta, čini se da njemački bivši reprezentativac nema namjere odustati od trenutnog kluba, što je jasno potvrdio u svojoj posljednjoj objavi na Twitteru.

'Manchester United će biti moj zadnji klub za koji ću igrati u Europi. On je bio jedini koji me mogao natjerati da napustim Bayern. Spreman sam ako me ekipa treba. To je sve što mogu reći o trenutnoj situaciji,' napisao je Bastian Schweinsteiger koji je za Elf odigrao svoje posljednje minute na nedavno završenom Euru.

Ova poruka mogla bi značiti kako se Nijemac ne predaje i pokušat će se nametnuti Mourinhu ove jeseni, a u slučaju neuspjeha karijeru će vjerojatno tijekom zime nastaviti u MLS-u, Kini ili eventualno Indiji.