ISKRENI KAPETAN

Ovaj Modrićev odgovor zanima i sve Realove navijače; komentirao i svoje godine: Smeta me...

11.10.2024 u 20:50

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, u rujnu je napunio 39 godina. No, na njegovim se igrama to ne vidi, pa se mnogi pitaju postoji li mogućnost da i sljedeće sezone kao kapetan povede Kraljeve

Luka Modrić ovih dana boravi u Zagrebu, gdje će u subotu po 181. put zaigrati u dresu hrvatske reprezentacije. Riječ je o utakmici 3. kola Lige nacija, u kojoj će Hrvatska od 18 sati na maksimirskom stadionu dočekati Poljsku.

Dan uoči utakmice, kapetan Modrić odgovarao je na pitanja novinara, a za Novu TV otkrio je i svoje planove vezane uz Real. Odnosno, mašta li i sljedeće sezone igrati za Kraljeve, te biti na dispoziciji izborniku Daliću i za SP 2026. godine.

Tu su vijest prenijeli i mnogi španjolski mediji.

'To je sad vjerojatno jedna od vijesti, ali do kraja sezone će se vjerojatno promijeniti barem 50, 60 puta. Bit će ono, odlazi, ostaje, odlazi, ostaje. Stvarno ne mogu ništa reći. Koncentriran sam na ovo što je sada ispred mene'.

Smeta li vam to što ste unatoč sjajnoj formi da vam broje godine?

'Nije bitno koliko tko godina ima, 17 ili 38, 39. Po mom mišljenju, mjerilo treba biti teren. To je ono čega se ja držim. A sad, ne mogu utjecati na ljude koji konstantno spominju te godine, koliko god me smetalo. Ali, dobro...', rekao je Modrić za Novu TV.