nakon 14 godina

Ovaj 'vatreni' tuguje jer je Domagoj Vida otišao: Nezamislivo mi je da te neću vidjeti...

22.07.2024 u 08:02

Bionic
Reading

Domagoj Vida je u nedjelju objavio kako više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju. Punih 14 godina je bio nezamjenjivi član 'vatrenih', a njegovo umirovljenje posebno je teško palo Mateu Kovačiću

Imao je Mateo Kovačić potrebu da se od Domagoja Vide oprosti i na društvenim mrežama, a njegovu emotivnu objavu prenosimo u cijelosti.

'Brate moj, toliko smo toga prošli zajedno da mi je sada nezamislivo da te neću vidjeti preko puta stola za svakim našim obrokom. Borac na terenu, vedri duh u svlačionici, dokapetan koji je znao kada treba podviknuti, koga treba podignuti i kako se treba proveseliti. Fenomenalan si suigrač na terenu i izvan njega i baš ćeš nedostajati', napisao je Kovačić te dodao:

'Koliko god mi ovo teško palo, a tebi sigurno još puno teže, baš sam sretan što smo imali priliku zajedno boriti se za najljepši dres i proslaviti najveće trenutke hrvatske reprezentacije. Voli te Kova!'

Podsjetimo, Domagoj Vida je s Hrvatskom bio na sedam velikih natjecanja (četiri Eura, tri SP-a). Uz svjetsko srebro i svjetsku broncu ima i srebro na završnom turniru Lige nacija. Ukupno je Vida za Hrvatsku odigrao 105 utakmica i zabio četiri gola.