svi mu se smiju

Ovo nitko nije očekivao od sjajnog Slovenca; Dončić iznenadio fanove objavom na društvenim mrežama koja će ga dugo pratiti

19.04.2020 u 08:37

Bionic
Reading

Luka Dončić objavio je fotografiju na kojoj je pustio brkove i izazvao salve smijeha

Slovenski košarkaš Luka Dončić ove je sezone oduševio sjajnim nastupima u NBA ligi u kojoj se prometnuo u jednog od najboljih igrača. Naravno, sjajni Slovenac se trenutno, kao i veći dio svijeta i njegovih kolega, nalazi u izolaciji i čeka da prestane pandemija koronavirusa i da se svijet vrati u normalu.

Dok čeka povratak košarke, odlučio je s fanovima podijeliti fotografiju na kojoj se jasno vidi jedna velika promjena u njegovom izgledu. Naime, Dončić je odlučio pustiti brkove pa sada izgleda kao da je stigao iz prošlog stoljeća. Iako se nadao pozitivnim reakcijama, dobio je salve smijeha na svoj račun.

Fotografija je ubrzo postala viralna, a brojni fanovi ne mogu vjerovati što si je Dončić napravio. Kako danas izgleda slovenski košarkaš koji je sa samo 21 godinom postao apsolutna košarkaška zvijezda i porušio brojne rekorde, pogledajte na slici ispod teksta. Sviđa li vam se novi izgled?